Alexander Rybak – Julie az álomlány!

Az Eurovízió-győztes végre a boldog szerelemről énekel.

Alexander Rybak Julie Gaarud Holm Se Her juni 2016
1. Alexander Rybak pályája kezdetének 10 éves évfordulóját ünnepli. 2. Az interneten ismerték meg egymást: Alexander és Julie a Tinder társkereső appon találtak egymásra, és már 6 hónapja együtt vannak. 3.: Romantikus nyaralás: álomutazáson az álomlánnyal. Alexander nemrég romantikus vakációra vitte Julie-t a az USA déli részére, Miamiba.

Forrás: Se&Hør c. magazin papír kiadása, megjelenés: 2016.06.28. Szerző: Line Hekkli Fotók: Geir Egil Skog, Andreas Fadum, Alexander Rybak (Instagram)
Fordította: Menyhért Mónika

A szerelemről énekel
2009-ben Alexander Rybak (30) az Eurovíziós Dalfesztivált “Fairytale” című dalával nyerte meg, amelyet egy boldogtalan szerelem ihletett. De dalszövegei mostanában a felhőtlen boldogságról szólnak, köszönhetően új barátnőjének, Julie Gaarud Holm-nak (22).
– Annyi év után most először érzem azt, hogy 100%-ig megbízhatok egy lányban. Ezért hát mindenkinek csak azt üzenem, hogy ne féljenek a szerelemtől, és arra biztatom az embereket, hogy szeressék egymást, mondja Alexander örömteli mosollyal az arcán.

Alexander Rybak legújabb, “Azért jöttem, hogy szeresselek” című dalát barátnője, Julie Gaarud Holm mellett megtapasztalt boldogsága ihlette. Korábbi dalai a boldogtalan szerelemről szóltak.

Elég időt szeretne tölteni a barátnőjével
A Tinder társkereső app-on találkozott Julie-vel, akivel és gyorsan megtalálták a közös hangot. Az ESC-győztes június elején egy romantikus vakációra vitte barátnőjét Miamiba, ahol többek között ellátogattak a “Universal Studios” parkba is. A népszerű énekesnek általában elég zsúfolt a naptára, de amióta szerelmes, sokkal fontosabb számára, hogy legyen elég szabadideje.

– Megtanultam lazítani és jobban alszom. Nagyon fontos, hogy jusson időm a barátaim és a családom számára, és most, hogy barátnőm van, még értékesebb számomra az idő. Eltartott egy ideig, mire rájöttem, hogy a multitasking üzemmód nem mindig teszi lehetővé, hogy rendesen felkészülve álljak színpadra, mondja Alexander.

Művészi évforduló
Alexander készen áll új, “Entertainer”show-jának premierjére, melynek a larvik-i Bølgen Kulturhus ad otthont júliusban. Merthogy pontosan 10 év telt el azóta, hogy megnyerte a norvég TV “Kjempesjansen” tehetségkutató műsorát, amely egész Norvégiában ismertté tette. Ennek 10 éves évfordulóján egy nagy show-val örvendezteti meg közönségét. A 30 éves művész számára nem kétséges, hogy mit tart eddigi karrierje csúcspontjának.

Alexander Rybak 2006 til 2016 seher 2016– Remélem, jelenleg a pályafutásom közepén járok. A legnagyobb pillanata ennek az volt, amikor megnyertem Eurovíziót a “Fairytale”-lel. Még mindig nem unom ezt a dalt. Minden művész álma egy olyan dal, mint ez, amelyet mintegy névjegykártyaként adhat át.

Írt egy dalt a barátnőjének
A showban a közönség régi és új dalokat is hallhat majd. A nesodden-i fiú többek között elénekli az “Azért jöttem, hogy szeresselek” című dalát, amely lényegében egy Julie-hez írt szerelmi vallomás.

– Korábban a szerelmes dalaim kissé “keserédesek” voltak. Olyan lányokról szóltak, akiket szerettem volna, de nem kaphattam meg. Szóval ezeket úgymond a vágyódásom ihlette, ez a dal viszont csakis a Julie iránti tiszta szerelmemről szól, mondja Alexander.

A karizmatikus művész idén májusban lett 30 éves, amit egyáltalán nem bán.
– Ha az embernek ilyen csodás barátnője van, mint Julie, akkor ez egyáltalán nem probléma. Ő jelenti számomra az álomnőt!

 

Feliratok sorrendben:
2006: 10 éve, hogy a művész megnyerte a norvég TV “Kjempesjansen” tehetségkutató show-ját. A műsorvezető, Dan Børge Akerø gratulál.

2009: A nagy pillanat, amely Alexandert az Eurovízió moszkvai döntőjének csúcsára repítette. Ezt tartja eddigi karrierje csúcspontjának.

2016: Új show-val ünnepel: Alexander a 10 éves évfordulót az “Entertainer” show-val ünnepli, Sofie Bjerketvedt és Heidi Ruud Ellingsen társaságában.

 

Run by a worldwide team of Alexander Rybak fans