Rybak barátnője arról mesél, milyen az élet a hegedűssel

Alexander olyan melegszívű és szeretnivaló

Alexander Rybak számára ez a nyár a szerelem jegyében telik, hiszen úgy tűnik,  agg-legény-élete lezárult. A sármos művész immár az oslói lánnyal, Julievel él kapcsolatban.

Forrás: “Her og Nå” magazin nyomtatott kiadása, megjelent 16.07.12-én. Szerző: Per Ingar Nilsen. Fotó: Morten Bendiksen. Fordítás: Menyhért Mónika

A nemrég 30. életévét betöltött Alexander Rybaknak előbb fel kellett nőnie, mielőtt elkötelezi magát. Az Eurovízió-legenda a nyolc évvel fiatalabb Julie Gaarud Holm mellett találta meg a boldogságot.
Ez a nyár, miként a győztes dal, a “Fairytale”, egy igazi tündérmese.
– Ő egyike a legszeretnivalóbb, legmelegszívűbb, legkedvesebb és legviccesebb embereknek, akivel valaha találkoztam – mondja Julie a “Her og Nå”-nak.

Alexander Rybak Julie Gaarud Holm
Az intereneten találkoztak: Alexander Rybak a Tinder randiappnak köszönheti a találkozást Julie Gaarud Holmmal. Nemcsak a színpadon szórakoztató, hanem az ebédlőasztalnál is, mondja a lány.

A 22 éves lány nagyon gondoskodó emberként jellemzi Alexandert.
– Nagyon óv és figyel rám.
Mivel Alexandernek sok fellépése van, különösen külföldön, a párnak jól ki kell használnia az együtt töltött időt.
– Sokat utazik, ami néha elég fárasztó. De hát istenem, túléljük!

Barátnőjének énekel: Alexander az “I Came to Love You” című dalt énekli a larviki Bølgen Szórakoztató központban rendezett nyári showműsorban.

Idén nyáron Alexandernek a larviki Bølgen Szórakoztató központban nyári előadássorozata volt. Az “Entertainer” showműsor részeként előadja dalát, melyet Julienek írt. Az “I Came to Love You” igazi boldogsággal tölti el barátnője szívét.
– Sose gondoltam volna, hogy valaki írni fog nekem egy dalt! Ez valami hihetetlenül szép, mondja boldog mosollyal.
A párnak sok közös tulajdonsága van, de a zenei tehetség nincs ezek között.
– Nem, én egyáltalán nem vagyok muzikális, de szerintem ez neki tetszik. Így legalább semmiféle versengés nem lesz a kapcsolatunkban, mondja viccesen Julie.

Utazás kettesben - Norvégiában és külföldön is: olyan élményeket szerzek, amelyekben különben sose lett volna részem, meséli izgatottan Julie Alexanderrel közös életükről.
Utazás kettesben – Norvégiában és külföldön is: olyan élményeket szerzek, amelyekben különben sose lett volna részem, meséli izgatottan Julie Alexanderrel közös életükről.

 

Run by a worldwide team of Alexander Rybak fans