Alexander Rybak a debreceni Karneváléjen, 2018.08.20.

Alexander Rybak a 2018-as debreceni Virágkarnevál aréna-showján, a KarneválÉjen lépett fel

Alexander idén negyedszer látogatott Magyarországra; ezúttal a Virágkarnevál zárórendezvényén, a Nagyerdei Stadionban 20 ezres teltház előtt rendezett KarneválÉjen a “Dal” hazai eurovíziós sztárjai mellett lépett színpadra az est külföldi sztárvendégeként.
Fotókat, videókat és egy interjút is találsz ebben a posztban.
Read this post in English HERE
          

Az idei lisszaboni Eurovíziós Dalverseny magyar résztvevőihez, az AWS metálzenekarhoz csatlakozott a “Viszlát, nyár” dalukban.
A videót itt láthatod:

 
Emellett három saját dalát is előadta, a Fairytale-t, a legújabbat, a Mom-ot és az Europe’s Skies-t, az est finálé-dalát.

Fairytale-nél először némi probléma adódott a hangtechnikával, , történetesen hiányzott a mikrofon a színpadról (az előző fellépő véletlenül magával vitte).  De Alexander profi módon, higgadtan és humorral kezelte a helyzetet. Találékonyságát mutatja, hogy a hegedű mikrofonjába énekelt, ahogy ezen a videón láthatjátok, és ITT , valamint ITT és ITT is.

Ezután újra előadta a dalt:

Mom közben a nézők folyamatosan kapcsolták be mobiltelefonjaik világítását és végül több ezer fénypont világított, különleges hangulatot varázsolva az arénában. Itt a videó,  ITT ill.  ITT is egy részlet belőle.

Végül a Europe’s Skies következett, amely egyben az est fináléja is volt, és a Virágkarneválra érkezett mintegy 32 tánccsoport 2000 táncosa közreműködött. Ezen a videón látható. És ITT is.

 
 Az interjú – magyar felirattal:

 
 
Nézegess fotókat:
(forrás: dehir.hu, haon.hu, civishir.hu, debreceniviragkarneval.hu)
És ezzel Debrecen is felkerült az Élő Fellépések Térképére  🙂
 

Run by a worldwide team of Alexander Rybak fans